Josefine

BarnehagenVår Josefine ble åpnet i 1992, og ligger i et rolig villaområde på Grefsen. Barnehagen er en koselig gammel villa med sjel, med frukttrær og busker i hagen. Totalt er vi 43 barn og 10 voksne fordelt på tre avdelinger.

Hverdagen i BarnehagenVår Josefine.

I tillegg til vår visjon og vårt barnesyn som dere kan lese om uner, er vi opptatt av at glede og humor skal ha stor plass i hverdagen til barna. Vi har et meget godt miljø hvor de voksne trives sammen, noe som igjen påvirker vårt arbeid med barna. Sammen med barna er vi kreative, engasjerte og glad i å skape. Vi har satt opp revy og har alltid noen godbiter på lur til underholdning for foreldrene og til glede for hverandre.

Sang, musikk, dans og drama er noe som inspirerer både voksne og barn i barnehagen og derfor er dette ofte på agendaen i hverdagen! I tillegg er vi glad i å være ute og bruke naturen. Vi har flere utedager på Trollvann i løpet av barnehageåret. Barna blir på slike dager levert og hentet på Trollvann. Vi er også ute hver dag ellers i året og de minste barna sover ute i vogner.

Vi har et meget kompetent og engasjert personale, hvor mange har vært her i flere år. Hvert år deltar vi på ulike kurs for å videreutvikle oss og få nye input